2024. augusztus 11., vasárnap

„CSAK A VÁLTOZÁS ÖRÖK!” – IDÉN MÉG SEM TALÁLKOZUNK.



"Csak a változás örök!" A Hat Kard Szövetsége jelmondata igazi szentencia, amit mi szervezők értünk a legjobban. A LUMINA LARP 2005 óta tartó történetében ez különösen igaz.

Mielőtt viszont túl szentimentális vizekre eveznénk ennek a bejegyzésnek a lényege, hogy a kihirdetett határidőig nem értük el az általunk kiszabott jelentkezési kritériumot, így (a jelentkezési kiírásunk lapján) az élő szerepjátékot ELHALASZTJUK! Mindazoktól, akik jelentkezésüket időben leadták elnézést kérünk! A beérkezett támogatásokat természetesen a napokban visszautaljuk. 

Mi dolgozunk tovább és cselekvésre készen várjuk, ha ismét lesz elég igény a munkánkra. Előkészületeink szerencsére nem vesztek kárba. Ötleteinket, fejlesztéseinket, új kellékeinket és beszerzéseinket egy későbbi játékon (talán 2025-ben) kamatoztatjuk.

Úgy döntöttünk, hogy a LARP helyett egy szervezői rpg weekendet (asztali- és társasjátékos hétvégét) tartunk ugyanebben az időben. Amúgy is ránk fér a lazulás! :) Ha lenne kedved csatlakozni, akkor írj nekünk a luminacornu@gmail.com e-mailre, mert korlátozott számban van lehetőség csatlakozni.

Kedves Barátaink, Követőink!

Egy biztos, a M.A.G.U.S. világa, Ynev kontinense és a Hat Kard Szövetsége még nagyon sok izgalmas kalandot és szövevényes történetet rejt magában, a mi dolgunk pedig, hogy ezeket tovább meséljük. Hogy kiknek és milyen módon, az nem számít.

Üdvözlettel: LCK szervezők :)