2017. június 30., péntek

A LUMINA LARP FEJLŐDÉSE


Mi a történetünk? Erről már sokszor és sokaknak meséltünk. 2005 óta velünk együtt élitek meg az élő szerepjátékos kalandokat a M.A.G.U.S.szerepjáték világában. Ebben a tábori közösségben születtek már nagy barátságok, nagy szerelmek, no és nagy csalódások és nagy élmények is! Sokunknak határozta meg az életét ez a játék és ez a közösség. Ez addig igazán ki sem derült, amíg hatásait nem kezdtük el érzékelni a civil életben. 

Az itt megismert emberek olyan segítőink, társaink civilként is, akikre a legtöbb esetben igazán lehet számítani. Ez az egyik eredménye, annak, hogy időről-időre megrendezzük ezt a játékot. Szeretnénk az hinni, hogy ez nem csak a kikapcsolódásról szól. Olyan szociális tevékenység, melynek számos pszichikai hatása csak jótékonyan hat a szervezetünkre. 

A cím viszont nem erről szó. Múltidézésről. Azt hiszem, hogy erre nem lenne elég a blog összes karakter helye sem, hiszen megannyi esetet, történést, sztorit, legendát és poént kellene felsorolni, ami valamelyikünkkel megtörtént. Inkább beszéljenek a történetek, amiket igyekeztünk időről-időre dokumentálni. YOUTUBE csatornánkon ezeket a videókat és más rendezvényeink összefoglalóit is megtaláljátok. Íratkozzatok fel és kattintsátok be a kis harangot az értesítésekért!


2022 - IGAZAK ÁRNYA, ÁRNYAK IGAZA
2022-es facebook event2018 - A PRÓFÉCIA (spin-off történet)
2018-as facebook event
2017 - A KOHÓ. Új történeti koncepció. A 4. generáció.
2017-es facebook event
2015 - Történet egy átkozott családról egy Menedék nevű megállóban.
2015-ös facebook event

 


2013 - Történet az Ezerszem Klán vezető választásról. 3. generáció. 
2013-as facebook event
2012 - A LUMINA LARP TÖRTÉNETE CÍMSZAVAKBAN
2011 - Calassion vissztér. (Nem készült összefoglaló.)2010 - Emos próféta és a triumvirátus szomorú és kegyetlen bukása.

2009 - A Cornu melletti Calassion Domínium története tovább bonyolódott.
2008 - Elio történetének kezdete, az új történeti ciklusban. 2. generáció.

2006 - Az első generáció nagy csatái a 2015-ös történet folytatása.2005 - A kezdetek. Az első tábor, melyben az asztali és élő játék keveredett.AcC    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!