2015. augusztus 25., kedd

KÉPEK - INFÓK - ÚJABB NYERTES

Nagyon telnek a napok... Sajnos nem csak azon vesszük észre, hogy mennyire sok mindennel nem vagyunk még kész, hanem, hogy a jó társaságban, persze még jobban repül...  Íme néhány kép az 5. napról.



Nem tűnik nagy változásnak, a negyedikhez képest, de az előkészítő, vagy építőtáboros brigád, nagyon keményen dolgozik! Sajna néhányan még mi szervezők sem tudtuk teljesen függetleníteni magunkat a civil munka alól, így szerdától csütörtök délelőttig tart a nagyüzem. Az biztos, hogy csütörtök délelőtt fogunk regisztrálni. Akik átestek a regisztrációs procedúrán, azok mehetnek a tábortérbe és indulhat a csütörtöki akklimatizálódás a játéktéren. Úgy is kell néhány óra, vagy akár egy fél nap is, amikorra az IN teret sikerül belakni!


A később érkezők pedig elvileg folyamatosan regisztrálhatnak, mert terveink szerint minden esetben lesz 1-2 luminás szervezői "kártyás" emberünk, aki igyekszik a tábori szabályokat betartatni, a kéréseket teljesíteni, vagy az érkezőket fogadni.


A poszt végére pedig itt egy újabb szerencsés, aki ingyen vehet részt jubileumi évünk kiemelt rendezvényén. Gratulálunk a nyertesnek! Várunk benneteket egyre növekvő izgalommal! :D

AcC

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!