2015. augusztus 24., hétfő

VÁLTOZÁSOK – BEJELENTÉSEK!


SZABÁLYRENDSZER 4.0
Többször is átrágtuk magunkat rajta és megváltoztatjuk, illetve kicseréljük a PAPLOVAG és a LOVAG 1-1 különleges képességét. A PAPLOVAG-nál olvasható „Nemesi Oklevél” képességet megkapta a LOVAG (a M.A.G.U.S. háttérvilág miatt), míg a LOVAG „Asztrál Pajzsa” átkerült a PAPLOVAG képességei közé.


KIEGÉSZÍTŐ SZABÁLYOK 2015
A kiegészítő szabályokban olvasható Rózsa Vére „gyógyital” leírásai is változott. Gyakorlatban annyi a változás, hogy színtelen szagtalan folyadék helyett, illatos és piros, vagy vörös folyadék (szörp) lesz.


FELOLDJUK A KÍVÜLÁLLÓ STOPOT!
A korábban a jelentkezési stopot kellett bevezetnünk a KÍVÜLÁLLÓ szekcióhoz. Ennek oka, hogy a balanszot szeretnénk megtartani. Itt fontos, hogy 1-1 szekció ne duzzadjon fel nagyon, mert akkor nekik az ember fölény (kard és gondolati többség) miatt már-már izgalommentes lenne a játék, a kisebb csapatoknak pedig majdnem esélytelen. Most újra szabad a jelentkezés, de csupán a létszámok alapján ajánljuk Ébredők csoportját, mert ott vannak a legkevesebben.


ELKÉSZÜLTEK A LUMINOK (gyengébb minőségű aranyból vert tallérok)
A képen is láthatjátok, hogy a 2015-ben bevezetett lumin (arany tallér) frissíti fel a korábbi larpos pénzrendszert. Az is változás, hogy a karakterek valamivel kevesebb pénzt kapnak, mint annak előtte. 5 ezüst + 5réz lesz mindenki alaptőkéje, mely nagyjából 3 iszogatásra és 1 ételre lesz elég. Így mindenképpen pénz kell szerezni a játékosoknak, ha szeretnének enni-inni a játéktéren! Reméljük ez sok érdekes interakciót szül és kicsit beindítja a pénzforgalmat.


TÉRKÉP 2015
Némileg megváltozott a helyszínről eredetileg kirakott térkép. A hely nem, csak az elrendezés, de nem olyan gyökeres, hogy ne tudjátok 5 perc alatt kiismerni magatokat az elmúlt napokban felépített „IN” térben.

Ui.: Már nagyon fáradtak vagyunk, de nagyon várjuk a találkozást veletek és, hogy valami olyan szülessen ebben a kis fantasy faluban, ami élménydús emlék marad a zotdabb időkre! 

AcC         



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!