2015. augusztus 22., szombat

EGY HETES ELŐKÉSZÍTÉS A LUMINA LARP ELŐTT

Biztosan láttátok a bejegyzéseket, melyeket az facebook eseményen, az oldalunkon, vagy a hasonló érdeklődés körű csoportokban kiraktunk. Augusztus 20-a nekünk is ünnepi volt. Igaz nem a Szent István államalapításához köthető ünnepkör miatt (mert az aug. 19-én Jászfényszarun megvolt), hanem, mert elindult az 1 hetes előkészítése a LUMINA LARP 2015-ös táborának és a játék IN helyszíneinek.


A kipakoló nap nem volt éppen szívderítő! Az eső alaposan hátráltatta a pakolást, de mint minden esztendőben a kihurcolkodás sokkal könnyebben ment, mint általában a visszafelé szokott... Nyilván az is benne van, hogy az alig várta a szervező csapat építőbrigádja (innen is nagy respekt nekik), hogy egy kicsit együtt legyen. Közös munka és vidámság! A rossz idő ellenére, így jó ütemben haladt az előkészítés a csütörtöki napon. A cél az volt, hogy lehető a legtöbb dolog kikerüljön a helyére és elinduljon a tereprendezés. Mert bizony az sem kis időd vesz igénybe, hogy járhatóvá, pláne biztonságossá tegyük az erdő és a tisztások használatba vett részeit.


Az első nap lendülete, a hirtelen őszire váltó, időjárás ellenére sem tört meg. A kissé meglepő hűvösben nagyon kellemes tempóban haladhatott az építő munka. A tereprendezés befejezése után első dolgunk volt felállítani a vár díszletet és kis házak egy részét, melyre még frontális borítások jönnek. A falu külsőből nem csak az a rengeteg szalmabála és a kis ötletek, hanem még élő állatok is igyekeznek majd gondoskodni. Persze igazán akkor lesz falu „MENEDÉK”, ha Ti majd belakjátok. Több visszajelzést kaptunk, hogy készültök különleges jelmezekkel és kellékekkel. Őszinte örömmel tapasztaljuk, hogy ilyen formán Ti is magatokénak érzitek a játékot! Várunk benneteket!

EGYÉB KÖZLEMÉNYEK: Legközelebb hétfőn jelenik meg egy tájékoztató írás, melyben bejelentünk néhány apróbb szabályrendszeri változást, beszámolunk a hétvége 2 napjának építési munkálatairól, kaptok egy rövid kiegészítő írást a HÚS-ligetről, és bemutatjuk a közben elkészült LUMINOKAT.  



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!