2015. augusztus 12., szerda

JELENTKEZÉSI STOP A KÍVÜLÁLLÓKHOZ! - EGYÉB FRISS HÍREK


Sziasztok! Néhány friss infó és szervezői kérés a közelgő tábor előtt. Mint tudjátok az előtörténeti meghosszabbított határidő is lejárt. A táborik érkező jelentkezésekben leírt 5 soros történeteket továbbra is várjuk, hogy nagyjából képet kapjunk az érkező karakterekről, de ezekhez már nem lesz időnk saját személyes qvestet készíteni. Apropó jelentkezés! A hivatalos jelentkezők száma egészen kevés. Ugyan nem volt kötelező csak az előtörténetek, az étkeztetés és a sorsolások miatt elküldeni, de nekünk alapvetően képet ad arról is, hogy ki milyen oldalon fog állni a játékban. Ezért kérünk mindenkit, hogy vizsgálja felül fb-os jelzését és ha még nem tette meg, akkor küldje hivatalos jelentkezését, mert ráadásul 60-70-80-90 és 100 jelentkezőnél is SORSOLUNK 1-1 ingyen részvételt. (100 hiv. jelentkezés leadásánál, így összesen öt alkalommal sorsolunk.) Ha javasolhatjuk, ne fosszátok meg magatokat ettől a nyereménytől! 


Az előbb említettem a fb-ot, ahol igyekeztünk a fals jelentkezéseket kizárni, de így is van néhány emberke, akinek üzenni nem lehet a beállításai miatt, vagy nem válaszolt többszöri megkeresésünkre. Velük nem tudjuk másképpen felvenni a kapcsolatot, de eddig még nem zártuk ki őket a fb eventről. Egyelőre még reálisnak látjuk a 80-100 közötti létszámot, de nyilvánvalóan jóval kevesebbet mutat a hivatalos jelentkezések száma.

A blogon található jelentkezési listában számoljuk a kért étkezések számát is. Ezt augusztus 14-én, pénteken zárjuk le, ha csak addig nem érkezik be a maximális 50 fő eléréséhez szükséges 3 fő polgári jelentkezés. Maximum ennyit étkeztetést tudunk vállalni!

Nagyon fontos bejelentésünk, hogy akik még nem vallottak színt semmilyen formában, hogy melyik szekcióhoz szeretnének csatlakozni, azoknak egyelőre JELENTKEZÉSI STOP VAN A KÍVÜLÁLLÓK CSAPATÁBA!!! Ezt egészen feloldásig így lesz! Szeretnénk egy viszonylagosan kibalanszolt játékot. Fordítva (rossz arányok esetén) egyik másik csoportnak esélye sem lehetne, míg másoknak meg kell birkózni a kényelmes, de unalmas, totális fölénnyel. Nos, ezt szeretnénk elkerülni, mert meglátásunk szerint ez a játék rovására mehet. Így tehát, egyelőre csak az ALAPÍTÓKHOZ és az ÉBREDŐKHÖZ lehet csatlakozni egészen visszavonásig! (Ha kialakul az egyensúly, akkor azonnal megnyitjuk a jelentkezést a KÍVÜLÁLLÓKHOZ is.) A szekcióválasztás viszont kötelező!


Kérdésünk alapján, arra is szavaztatok, hogy legyen-e FÓRUMPREHISTÓRIA. Ez egy minimális fölénnyel eldőlt afelé, hogy nincs rá igazán szükség. Ezért idén kihagyjuk ezt a részt. Ha kívánjátok, akkor létrehozunk egy facebook ideiglenes csoportot és ott lehet bevezetni a karaktereket. Ha szeretnétek, akkor jelezzétek és készítünk egyet!

Walkie-Talkie. Még mindig kérünk benneteket, hogy akinek akad ilyen szerkezet otthon és nem fél nekünk kölcsönadni, akkor legyen olyan kedves és segítsen ki bennünket. Köszönjük az eddig felajánlott 3 készüléket!

Sok-sok pénzünk és energiánk van eddig a szervezésben, így nagy reményekkel álunk a következő hetek előtt. Reméljük, hogy most már csak jó híreket kapunk, reméljük javul az időjárás (ami valószínű) és reméljük igazi élmény lesz, minden résztvevőnek a LUMINA LARP 2015-ös játéka.


AcC 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!