2018. július 16., hétfő

MI A FONTOS A JELENTKEZÉSNÉL? SEGÍTÜNK!



FONTOS! ELŐTÖRTÉNETEK ÉS ÉTKEZÉSI IGÉNYEK LEADÁSI HATÁRIDEJE: 2018. AUGUSZTUS 5. (VASÁRNAP)


JELENTKEZÉS
Mint tudjátok, nálunk nem kell feltétlenül előre jelentkezni (helyszíni jelentkezést is elfogadunk), de mégis érdemes, több dolog miatt is! Érdemes, mert leadod a néhány soros előtörténeted, amiből 1-2 karakteredhez fűződő történeti szál, vagy egyéni küldetés is kialakulhat. Másrészt, ahogy mondtuk nagyobb jelentkezési számoknál sorsolni fogunk ingyen részvételeket. Harmadrészt pedig, ha nem jelzed augusztus 5-ig, hogy kérsz napi egy meleg ételt, akkor később nem lesz rá lehetőséged! A vega, vagy az étkezési intoleranciával küzdőknek is meg tudjuk oldani az étkezést! 


KARAKTER/CSAPATKONCEPCIÓK
Ha elolvastátok a Riegoy Városállamokról az infókat, képben vagytok a Hat Kard Szövetsége szekcióival kapcsolatban és még az eddigi tapasztalatainkból adódó etikai tanácsainkat akkor már jó alappal rendelkezel, hogy lásd, ide sok-sok koncepció belefér, de nem minden! 

A kalózos kalandor épp úgy elfér, mint a visszafogott mezőgazdasági hivatalnok, egy gazdag fazekas céh kifinomult mestere, egy bérelhető gladiátor, vagy egy besúgó vájár az egyik bányából. A Hat Kard Szövetsége sokkal több karakter lehetőséget biztosít, mint egy szűkebb történet. Engedjétek szabaddá a fantáziátokat és írjátok meg nekünk a koncepciótokat, legyen az egyéni, vagy csoportos, mi pedig igyekszünk ötleteket adni, vagy közösen kitalálni, hogy miként illeszthető be a történetünkbe! Jó tanács: arra azért törekedjetek, hogy alkatotokhoz mérten válasszatok magatoknak szerepet! Az neked és a játékos társaknak sem jó, ha végül nem sikerül eljátszani valamit/valakit. 


SZEKCIÓVÁLASZTÁS
Itt szeretnénk kiemelni, hogy semmilyen kötöttséget nem jelent, ha valaki szekciót választ! Semmilyent, de kötelező választani! Tehát, szinte minden koncepció belefér, csak az előtörténet végére derüljön ki, hogy ki hogyan kapcsolódott a szövetséghez és mióta tagja. Régebbi tagok előnyben. A tagozódás után viszont nincs különösebb megkötése a karinak. Teszi a dolgát, amivel megbízzák, vagy amihez ért csak tágabb értelemben a szövetségen belül.

  
Jó felkészülést a játékra!
AcC/AY

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!