2020. augusztus 29., szombat

NA!? MILYEN NAP VAN MA?

Tudjátok, hogy milyen nap van ma? Azon túl, hogy természetesen az év egyik legmelegebb napja (ami egy bosszantó átokként követi a nyári játékainkat) a COVID-19 járvány, eddig 2. legmagasabb fertőzésszámát produkáló szombatja, ami mindennek a tetejére még hivatalosan, a múlt pénteket ledolgozó munkanap is. Hurrá! :/ De nem ez a megoldás.


Nem kell találgatni. Ez lett volna a Lumina Larp 2020-as játékának fő napja. A tervezés idején, a lelki szemeink előtt újra felderengett a KOHÓ arénájának körvonala, amit körül vesz a hétvégére felépített sátorváros és ideiglenes lakossága. Színes kompánia, tele harcosokkal, intrikusokkal és különféle lényekkel, akik részesei a történetünknek.

A Hat Kard Szövetségének újabb fejezetében kalandozhatnánk, ha a körülmények nem úgy alakulnak, ahogy. De úgy alakultak. Elszállt a 15 éves jubileum. Elszállt megannyi idén megszerezhető élmény. Csak a remény nem szállt el, hogy lesz ez még másképp! 


Tény, hogy a koronavírus miatt az idei évünk olyan, mint ha nem is létezne. Vagyis létezett, de teli várakozással és az azt követő csalódásokkal. Mármint ezen a fronton, mert közben bizonyára mindenki kapott/tanult valami mást is ettől az esztendőtől. Lényeg, hogy az elmúlt hónapok nem sok motivációt csiholtak a luminás szervezőkben sem… Megéltünk nehéz pillanatokat és fájó lemondásokat, de valahogy a tábor közeledtével újra felpörgött bennünk valami... Talán az éves megszokás része ez, hogy itt a tábori, szervezői finish. A napokban újra lendületet kapott a Lumina Larp immár 2021-re (itt az event) átköltözött élő szerepjátékának szervezése.


Ezen a képen láthatjátok, hogy több dokumentumban folyik jelenleg is a háttérmunka. Úgy fogjuk fel, hogy szinte teljesen mindegy, hogy eddig mennyit haladtunk a Hat Kard Szövetsége történeti hátterével, most ismét lehetőséget kaptunk, annak átgondolására. Ezért ismét kiborítottuk a törtnetünket a „boncasztalra” és tüzetesen átnézzük, hogy mi hol tapasztalunk hiányosságokat, majd azt megmutatjuk a „szakértőinknek” és a friss tapasztalataikból építkezünk tovább, erősebb alapokon, jobb úton, a közösségi élményt adó célunk felé. Ez a terv! 



Az idei év újításai pedig jövőre is jól mutathatnak majd… reméljük, akkor már nem lesz ilyen bizonytalanság, de annál több larpra éhes játékos. Mi minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy sokáig emlegethető, pozitív élményekkel szolgáljuk ki a hazai larper közösséget! Hiányoztok! De kibírjuk valahogy! 

AcC




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!