2022. szeptember 7., szerda

LEZAJLOTT A 2022-ES LUMINA LARP

A 2022-es Lumina Larp rengeteg előzetes munkát igényelt. Miután a történeti felvezetése lezárult, a szervezők 1 héttel a játék előtt, már javában építették a szerepjáték helyszínét. A fantasy élményekhez sokban hozzájárul a kellékek, jelmezek mellett a gondosan kialakított díszlet, amely egy külön világot tár a játékosok elé. - TV spot


Augusztus 25-én, 4 év után tért vissza a jászfényszarui élő szerepjáték, a LUMINA LARP. A szervezők hónapok óta készültek a történet folytatásával, a helyszín gondos kialakításával, az új fejlesztések bemutatásával, hogy az Ynev képzeletbeli világára visszatérő játékosokat a szándékuk szerinti legnagyobb élményhez juttassák a Hat Kard Szövetsége történetének legújabb fejezetében. 
- TV spot


Köszönjük, hogy itt voltatok! Reméljük, hogy maradandó élményekkel tértetek haza és lesz kedvetek a jövőben is a LUMINA LARPokat látogatni! Mi nagyon elfáradtunk, de nagyon inspiráló is volt a látni a lelkesedéseteket! Osszátok meg velünk képeiteket és élményeiteket erről a hosszú hétvégéről! Játszatok sokat és találkozzunk mihamarabb!

Baráti kézfogással: az LCK szervezői csapata


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!