2024. július 19., péntek

MAGYARÁZÓ VIDEÓ! - HOL TARTUNK A LARP CSATA SZERVEZÉSÉVEL ÉS A TÖRTÉNETTEL?

A MEGBESZÉLÉS ELSŐ NAPJÁNAK FOTÓIÉRT KATTINTS IDE!

Pár hete tartottuk meg azt a sorsdöntő megbeszélést, mely összefésülte a LUMINA LARP 2 éve lestoppolt történetét. 2022 nyarán a Hat Kard Szövetsége új nagymestereinek kiválasztása, a gonosz entitással megszállt szobor és a belső tragédiákat okozó Árnyék eminenciás ármánykodásának kiderülése után egy váratlan ork üzenet kavarta össze a szálakat.

A cliffhanger után sem hagytuk „lógva” a történetet, hiszen a XVI. Kalandozók Napja novellái és modulja rámutattak, hogy milyen motivációk miatt kerültek képbe az ork támadók és milyen szálak keresztezik sorsukat a szövetségével.

Ahhoz, hogy (2016 óta) az élő és asztali szerepjátékban is konzekvens történetvezetést tudjunk kivitelezni, évente több olyan brainstormingot tartunk, melyek a közben, vagy ott született ötleteket összefésülik.

Ez történt pár hete, amikor kialakultak az augusztus 31-i ütközet mellett felmerült szálak és történések, amik tovább görgetik a sok éve alakuló epikus történetet a Riegoy-öböl partmenti városaiban ebből a harcos epizódból.

Jelenleg azon dolgozunk, hogy a rendszereket átnézzük és a történeti előkészítést igyekezzünk megkönnyíteni számotokra. Ami biztos, hogy a jelentkezésre idén egy a megszokottnál jelentősen rövidebb időszakban (1-2 hét) lesz lehetőség! Készül egy pontos programterv is, ami határidők alapján mutatja meg, hogy mikor milyen megjelenésekre re lehet számítani a játék kapcsán.

KÉSZÜLJETEK! CSATÁRA FEL!
LUMINA LARP 2024 - A CSATA: https://www.facebook.com/events/939211314215262





ORK MOTIVÁCIÓK:

1. hangulatkeltő novella Bárdregék címmel Heidel Dan tollából: https://luminacornu.blogspot.com/.../heidel-dan-bardregek...

2. hangulatkeltő novella: Ahogy a törvény szól Eric van Dien tollából:


CSORBA AGYAR, GYILKOS BÁRD modul:
https://docs.google.com/document/d/1Mh3CcmtZ3w29nOZpDs5oOL0mvkv4O-J0W-afIbigyRo/edit?usp=sharing



AcC