2017. július 11., kedd

EMELKEDETT A KOMFORT A VADÁSZHÁZBAN



Kedves barátaink, jelentkezőink! Egy tök jó hírrel örvendeztetünk meg benneteket! A cím nem csak valami hypeolás! Jászfényszaru Város Önkormányzata jó anyagi körülményeinek hála, koncepciózusan jelentős összegeket költ létesítményinek korszerűsítésére. 

Ezt nagyjából évről-évre tapasztaljuk a Petőfi Művházban, de a lényeg, hogy 2011 után a Vadászház ismét lépett egy komfort fokozatot felfelé. Mi is meglepetéssel tapasztaltuk, egy tavasz végi terep látogatás és tervezgetés alkalmával, hogy munkások dolgoznak az épületben.   



Munkájuk gyümölcse a képeken látható. Ami változott, hogy új villamos hálózatot kapott az épület, elköltözött a konyha a kis szobába, de helyére női/férfi wc-k (nagy emésztővel) és egy zuhanyzó, 200 literes boilerrel került be. Ez főként a hölgyeket és azokat résztvevőket érinti majd, akiknek egészségügyi problémáik miatt fokozottabb higiéniára van szükségük. 

Nyilván 100 izzadt marcona harcos nem tud bent lezuhanyozni, pláne nem forró vízben, de a korábbi fürdősátor és a kinti áram a telók töltésre, a mikró, a közösségi hűtő idén is rendelkezésre áll majd! Ha van valamilyen ésszerű és megvalósítható kérésetek, akkor jelezzétek, vagy itt a blogbejegyzés alatt kommentben, vagy a LUMINA LARP 2017 FB eventjén.

AcC

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!