2017. július 6., csütörtök

LUMINA LARP 2017 - MEGHÍVÁS - ALAP INFÓK


KÖZÖSSÉG - TALÁLKOZÁS - JÁTÉK - ÉLMÉNY


Ez a 4 szó fog vezérelni bennünket 2017-ben is. Építeni a közösséget, helyet adni a barátok és vetélytársak találkozásainak, egy magas színvonalú játékot kínálni, mely remélhetőleg a hazavihető élménnyel ajándékoz meg benneteket és minket!

ALAP INFÓK:
A játék új koncepciót kapott! Halad a fenntartható közösségi larp fogalma felé, de erről egy cikkeben bővebben írunk majd. 

Az új történet a Riegoy városálamok területén játszódik. Egy gazdasági szövetség különleges szervezetét mutatja meg, melyben a 2 évente megrendezett választás a legmeghatározóbb esemény. Ennek teátrális és harci lebonyolítása, épp úgy esélyt ad az ügyes harcos felemelkedésének, mint a körmönfont intrikusok politikai bukásának.


Az újraszerveződő gazdasági szövetségben bárki lehet a saját szerencséjének kovácsa. Célunk a játék alatt írni (eseményektől függően) a következő játékok történelmét, majd folytatni a szövetség történetének alakulását. A történetszálakat TI alakítjátok, a motivációt és a kezdeti célokat tudjuk csak a kezetekbe adni. Fontos, hogy szervezők nem vezetett történetet akarnak és nem határozzák meg a játék menetét, 1-2 eseménytől eltekintve, melynek hatásai a játékosok rekcióitól függnek. De játszani sem fogunk helyettetek, vagy színházként nektek!

Dresscode: NINCS! Hiszen a terület a MAGUS-ban egy olvasztótégely, melybe a kontinens összes faja és vallása elfér (Persze továbbra sem ajánljuk aquirok, meg kráni elfek kijátszását, mely nagy eséllyel dőlne dugába...) Ajánlott: A játék stílusában inkább az (görög-római style) amfiteárumok, arénák, archaikus világát idézi. 




PROGRAMTERV:
Csütörtök: Érkezés, reggelés, bemelegítő esti játék 18-22-ig
Péntek: 10-24-ig LARP (főnap)
Szombat: 10 órától hivatalos megnyitó, 11-22-ig LARP (főnap)
Vasárnap: 11 órától táborzáró, díjkiosztó, pakolás, hazautazás

ÁRAK:
Csüt.: 1000 / 500 Ft (érkezés szerint: reggel-délelőtt / délután-este)
Péntek: 1000 Ft
Szombat: 1000 Ft
Vasárnap: 500 Ft

...
Polgári jelentkezés + 1500 Ft/nap (Ez egy meleg étkezés ára.)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ AZ ÉTKEZÉSRE - 2017. 08. 13. (vasárnap)
...
(Ezek az árak tájékoztató jellegűek! A szervezők a változtatás jogát fenntartják)

...
Megjegyzés: A rendezők a teljes programmal kapcsolatos változtatások jogát fenntartják!


AcC

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!