2017. augusztus 5., szombat

ÉSZREVÉTELEK A JELENTKEZÉSSEL KAPCSOLATBAN



Sziasztok! Gondoltuk, hogy megosztunk veletek néhány gondolatot az első facebook-os élőzés előtt.


FONTOS! ELŐTÖRTÉNETEK ÉS ÉTKEZÉSI IGÉNYEK LEADÁSI HATÁRIDEJE: AUG 13. (VASÁRNAP)


JELENTKEZÉS
Mint tudjátok, nálunk nem kell feltétlenül előre jelentkezni (helyszíni jelentkezést is elfogadunk), de mégis érdemes, több dolog miatt is! Érdemes, mert leadod a néhány soros előtörténeted, amiből 1-2 karakteredhez fűződő történeti szál, vagy egyéni küldetés is kialakulhat. Másrészt, ahogy mondtuk nagyobb jelentkezési számoknál sorsolni fogunk ingyen részvételeket. Harmadrészt pedig, ha nem jelzed augusztus 13-ig, hogy kérsz napi egy meleg ételt, akkor később nem lesz rá lehetőséged!


KARAKTER/CSAPATKONCEPCIÓK
Ha már a jelentkezésnél tartunk, van egy olyan érzésünk, hogy többen azt gondoljátok ez egy olyan jó kis kalózos témájú játék. Nos! Nem az. A kalózos karakter épp úgy belefér, mint a mezőgazdasági hivatalnok, egy gazdag fazekas céh mestere, egy bérelhető gladiátor, vagy egy besúgó vájár az egyik bányából. Eddig, a néhány leadott hivatalos jelentkezés többsége a hajóépítés, hajózás szervezés területét választotta és több koncepció is érkezett már a kalózkodásra építve. Gyorsan leszögezem, hogy nincs vele gond, de a Hat Kard Szövetsége sokkal több karakter lehetőséget biztosít, mint egy újabb kalóz banda. Engedjétek szabaddá a fantáziátokat és írjátok meg nekünk a koncepciótokat, legyen az egyéni, vagy csoportos, mi pedig igyekszünk ötleteket adni!


SZEKCIÓVÁLASZTÁS
Itt szeretnénk kiemelni, hogy semmilyen kötöttséget nem jelent, ha valaki szekciót választ! Semmilyet! Persze ez elkerülhetetlen, mert a kerettörténet a szövetségről szól, így a viadal az apropó a 2 évente rendezett játékra IN-OUT! Tehát, minden koncepció belefér, csak az előtörténet végére derüljön ki, hogy ki hogyan kapcsolódott a szövetséghez és mióta tagja. Régebbi tagok előnyben. A tagozódás után viszont nincs különösebb megkötése a karinak. Teszi a dolgát, amivel megbízzák, vagy amihez ért csak tágabb értelemben a szövetségen belül.


PLAKÁT
Természetesen nem most készült el a játék plakátja, de korábban is a novellák megjelenésének idejére datáltuk az ilyen formátumú grafikai megjelenést. Mivel a novellák, nem úgy, nem akkor érkeztek, ahogy azt terveztük, így most prezentáljuk a hivatalos plakátot, mely rejt magában 1-2 érdekes részletet.

  
Jó felkészülést a játékra!
AcC

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!