2017. augusztus 17., csütörtök

NÉHÁNY SZÓ AZ ÉTKEZÉSRŐL + MENÜ 2018


Ez bármennyire is nem annak hangzik, mégis egy neuralgikus pontja a játéknak. Akkor, ha nem lesz tűzgyújtási tilalom, nyilván jobban járunk, mert beüzemelhetjük a kemencét 2018-as IN térben, így a "Lacikonyha" működhet, illetve rakhattok tüzet az általunk kijelölt helyeken, így a főzés IN térben sokaknak megoldja, hogy ne essenek ki a játékból. Persze mondani sem kell, hogy hozzatok magatoknak megfelelő evőeszközt, ami beilleszthető IN játékba! De! Emellett van sok rendelős "POLGÁR" jelentkező is, akiknek naponta 13:30 - 14:30 között érkezik az éttermi ebéd. 


!!! AZT SZERETNÉNK MINDEN RÉSZTVEVŐTŐL KÉRNI, hogy ebben az időintervallumban (13:30 - 14:30) igyekezzen elintézni a főzés/főétkezés/elpakolás tevékenységeket, hogy ne össze-vissza essen ki az OUT étkezés miatt 1-1 csoport, mert az nagyon megakasztja a játékot (mert mindig várni kell valakire) !!! 

Kérjük, hogy ezt minél több társatoknak adjátok tovább! 

"POLGÁR" rendelős MENÜ 2018: 
08.24. - Zsivány buksza, rizibizi, csalamádé 
08.25. - Sertés pörkölt, tészta, savanyú uborka 
08.26. - Csőben sült brokkolis csirke, sajttal, zöldséggel 
08.27. - Brassói aprópecsenye, savanyú uborka 

Akinek épp most jutott eszébe, hogy valójában ételallergiája, van (laktóz, glutén, tojás, stb...) esetleg cukorbeteg, kérjük, hogy minél előbb jelezze, mert a kiszállító étteremnek is fel kel készülni erre! 


AcC

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!