2022. augusztus 20., szombat

INFORMÁCIÓK AZ ÉTKEZÉSRŐL! - LUMINA LARP 2022



Sziasztok! Erről eddig nem írtunk, mert nem is gondoltuk, hogy ennek a szervezésével lesz az egyik legnagyobb problémánk. Volt éttermi/kifőzde szolgáltató, aki eleve nem vállalta, olyan is, aki komoly kikötésekkel, vagy semmiből sem engedve tárgyalt velünk. Végül negyedik nekifutásra, egészen pontosan pénteken került pont a szolgáltató kiválasztására.

A célunk az volt, hogy az igényeinknek, a jelzett intoleranciáknak megfelelő szolgáltatást találjunk jó ár/érték arányban, s hogy ne terhelje nagyon a jelentkezők pénztárcáját.

Találtunk. Az INNOVEN szállítja majd az ételt. Lesz egy alap (felnőtt méretű) menü, illetve elképzelhető egy lightos. Minden napra igyekeznek megoldani a laktóz- és gluténmentes verziót is. Van néhány különlegesebb allergia is a jelentkezők között, itt azt kérjük, hogy csekkold a menüket. Ha nem megfelelő, akkor lesz lehetőség több (4-5 helyi) szolgáltatónál À la carte rendelésre.

______________________________________________________________

INNOVEN Lumina menü: amikor egy nagyobb, tartalmasabb főétel érkezik. Normál és diétás kivitelben is a nettó ára: 1.950.- Ft/fő.

Luminás menü:
· Csütörtökön: Sertéspörkölt, tészta, savanyú uborka
· Péntek: Cordon bleu, rizibizi, csalamádé
· Szombat: Brassói aprópecsenye, savanyú uborka
______________________________________________________________

INNOVEN Normál menü: amikor leves, és főétel van. Itt a főétel kisebb mennyiségű! Ennek nettó ára: 1.100.-Ft/fő.

Normál menü:
· Csütörtökön: Árpagyöngy leves, rántott szelet, petrezselymes burgonya
· Péntek: Mórahalmi gazdag leves, túrós csusza
· Szombat: Csontleves, sertés pörkölt, tészta, savanyúság
______________________________________________________________


A RENDELÉSEK PONTOSÍTÁSÁRA EGY KÜLÖN ADATLAP KÉSZÜLT: https://forms.gle/tNUn3PEwBqBaHoZHA

FONTOS!!! A RENDELÉSI HATÁRIDŐ: 2022. AUGUSZTUS 22-E, HÉTFŐ, 24 ÓRA!
______________________________________________________________


  • Az étel várhatóan naponta 13 óra környékén érkezik, de nyilván ezzel kapcsolatban akár naponta is pontosítunk. Az étkezés kiosztására, jegyeket tervezünk használni, ha sikerül kivitelezni.
  • Akik a saját ellátásukról gondoskodnak, az OUT táborban lehet tüzet rakni az általunk kijelölt helyeken, így, ha bárki főzni szeretne, akkor arra lesz mód.
  • Emellett, korlátozott mértékben, de tervezünk az IN térben, az ivókban, étel kiszolgálást a játék keretén belül. Zsíros deszka, lekváros kenyér és talán más étek is akad majd a pult alól a szörpös italokon kívül. 
  • Kérjük, hogy hozzatok magatoknak megfelelő evőeszközt, ivókupát, ami beilleszthető a fantasy környezetbe!

FONTOS! AZT SZERETNÉNK KÉRNI MINDEN RÉSZTVEVŐTŐL, hogy a 13:00 - 14:30 közötti időintervallumban igyekezzen elintézni a főzés/főétkezés/elpakolás tevékenységeket! Ez azért praktikus, mert így nem össze-vissza esnek ki az OUT étkezés miatt, 1-1 limistar/frakció tagjai, vagy a fontos NJK-k, szereplők a történetből, ami vélhetően nagyon megakasztaná a játék dinamikáját.


A szervezők nevében: AcC

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!