2022. augusztus 1., hétfő

KÖZELEG A KARAKTERLEADÁSI HATÁRIDŐ (AUGUSZTUS 7-E)


Sziasztok! Többször írtuk, hogy akár a játék ideje alatt (augusztus 25-26-27) is lehet jelentkezni a LUMINA LARPra, amit komolyan is gondolunk. 
DE! NE FELEDJÉTEK, hogy csak azokkal a karakterekkel tudunk behatóbban foglalkozni (saját küldiket gyártani, a történeti szálakba erősebben beilleszteni), melyek augusztus 7-ig megérkeznek a jelentkezéseitekkel. Tehát vasárnap (23:59-ig) van időd, ha azt szeretnéd, hogy a karid személyes questeket, történetszálakat, személyes motivációkat kapjon! 

FONTOS! Jelentkezni később is lehet egészen a játék végéig, de a karakter leadási határidő, valamint az itt töltött napok száma határozza majd meg, hogy kit, milyen mélységben illesztünk a Hat Kard Szövetsége aktuális történetébe.

Tehát akár a LUMINA LARP utolsó napján, szombaton is betoppanhatsz hozzánk, de nyilván 1,5 nap történéseiről maradsz le, ha nem csütörtökön érkezel. 

Ez a larp 3 NAPOS! Csütörtökön délelőtt érdemes érkezni! Minnél később (pl.: péntek este) érkezel, annál nehezebb lesz bekapcsolódnod az aktuális eseménysor történéseibe!

Hogy segítsük a karekterleadást a hajrában összeszedtük az összes fontos linket ezen a lapon!



Jó felkészülést kívánunk!
AcC

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!