2013. július 17., szerda

ALAP INFORMÁCIÓK - FRISSÍTVE (08.01.)

ALAP INFORMÁCIÓK:
...
SZABÁLYRENDSZER 90%-os állapotban van. - MEGJELENÉS IDŐPONTJA: JÚLIUS 20.
MÁGIARENDSZER (Ezzel van a legtöbb gondunk, mert kevesebb erőforrás jut rá...)
...
A blog megjelenésétől indul a jelentkezés! Hivatalosan jelentkezési határidő és befizetési határidő sincs. A játék napján is be lehet esni és lehet részvételi díjat fizetni, ha valakinek nagyon kétséges a részvétel. Ettől függetlenül arra kérünk benneteket, hogy MINÉL HAMARABB JELENTKEZZETEK a megadott felületen! Az ígéretünk szerint a 50. a 80. és a 100. jelentkezés beérkezését követően 1-1 ingyen részvételt sorsolunk ki! Így érdemes a lehető leghamarabb leadni a jelentkezést, hogy kiderüljön ki a szerencsések.
...
HANGULATKELTŐ NOVELLA MEGJELENÉSE: Július 20. péntek (délután).
Fontos, hogy a karaktereknek illeszkedni kell a hangulatkeltő novellában leírtakhoz, mely megadja a választható frakciókat és képet ad az erőviszonyokról, az alakuló történetről.
...
EGY HATÁRIDŐ MÉGIS AKAD: augusztus 4-ig kell leadni a karakterek rövid előtörténetét! Email: luminalarp.jelentkezes@luminacornu.com Aki nem adja le a karaktere előtörténetét a megadott határidőig, annak külön személyre szabott qvestekkel nem készülünk! 

...
Az előtörténet ne legyen több 12-es Times New Roman betűtípussal,  mint fél oldal. Tartalmazza a karakter, az előtörténethez és az abban szereplő klánhoz fűződő kapcsolatát. Jelölje, hogy a klán 3-as besorolásában (varázshasználók / tolvaj-fejvadászok / harcosok) hova tartozik, és/vagy, azt is ha más a klán életén kívül eső szerepet szeretne alakítani. Az előre megbeszélt NPC-k is jelezzék, hogy milyen szerepet vállaltak!
...
Idén is több lépcsős lesz a történet előkészítése. A novella után lesz egy FÓRUMOS JÁTÉK (pre lumina - forum lumina) mely a történetet bevezeti. Időpontja augusztus 5-től 18-ig tart. Itt már a leadott karakterekkel el lehet kezdeni a történet alakítását. Bővebb információt és a fórum címét hamarosan közzétesszük.
...
Várható még egy kis filmecske is, mely a történet közvetlen kezdése előtt jelenik meg. Erről bővebben később!
...

ÁRAK:

Csüt.: 500 Ft
Péntek: 2000/1000/500 Ft (érkezés szerint: reggel/délután/este)
Szombat: 2000 Ft
Vasárnap:500 Ft
Kaja minden előre lerendelt kaja 1000 Ft/fő/alkalom (De az rendes adag és nem paprikás krumpli lé kenyérrel!) 

Naponta csak 1 meleg étkeztetést vállalunk, azt is csak 40 főig!
...

Ha bármilyen kérdésetek van tegyétek fel a játék facebook event üzenőfalán, vagy keressétek a szervezőket (fb, telefon, email).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!