2013. augusztus 6., kedd

SZERVEZŐI MANKÓ A FÓRUM PREHISTÓRIÁHOZ


Kedves mindenki!


Jelzés érkezett, tőletek játékosoktól, hogy a fórum perhistóriához jó lenne egy kis mankó. Az egyes szekciók játékosai csak a számukra megengedett fórumokat fogják látni. Így elkerülhetjük a külső információk beszivárgását (bár ez így sem akadály, mint tudjuk), de remélhetőleg izgalmasabb lehet a fórumos játék. Az egyes szekcióknak jelen pillanatban vannak ideiglenes, mondjuk úgy "leköszönő" vezetői. Ők NPC-k és a fórumban is kapnak moderálási jogot. 


A fórum történet a hangulatkeltő után nem sokkal kezdődik, amikor is a kiválasztott delegációk, elindulnak a korábbi halott vezető hatalmának forrásához. Tehát a játék NEM Dragarris városában játszódik, hanem attól jóval messzebb (Térképek: https://plus.google.com/photos/114099408402902419406/albums/5899647056038852753?authkey=COLu-dW869XwlgE) a déli végtelen sztyeppék egyik ligetes erdős részén. Egy elfeledett birodalom területén. Unra’har eredejében, ahol fekszik egy helyi uraság vára és a köré sereglett haszonlesők. 

Most a szekciók úton vannak, így annak megfelelő fórumokba írhatnak. Augusztus 12-től nyitjuk meg a többi fórumot, amikorra elvileg megérkezhettek a környékre a delegációk! Kérés: Ugyan csapat a csütörtöki napon jórészt megismerik egymást, és igyekszünk jelzéssel is elválasztani az egyes szekciókat, de illene minden fórumozónak, vagy bemutatkozni, vagy pedig néhány mondatot magáról megosztani a klán társaival. Már a publikus róla. Ennek az az értelme, hogy később több kapcsolati információval rendelkezhettek egymásról.

Jó fórumozást!

LUMINA LARP 2013 FÓRUM PREHISTÓRIA: http://luminacornu.com/forum/index.php

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!