2022. június 11., szombat

ÍGY ALAKULNAK MAJD A LUMINA LARP RÉSZVÉTELI HOZZÁJÁRULÁSAI


Sok évvel ezelőtt a LUMINA LARP volt az egyik első élő szerepjáték, mely a szolgáltatásaiért cserébe, az addig megszokottaknál magasabb összeget mert elkérni a jelentkezőktől. Akkoriban meg is kaptuk a "dollár larp" csúfnevet egy időre. Majd ahogy erősödött az elfogadottságunk egyre kevesebb embert érdekelt, hogy mennyibe is kerül játékunk. Közben viszont ezzel arányosan nőtt a városi, financiális támogatásunk is, melyből egyre több dolgot tudtunk megvalósítani és már sokkal kisebb mértékben voltunk rászorulva a résztvevők hosszájárulásaira, adományaira.

Idén igyekeztünk szintén alacsony tarifát megszabni, de nem zárjuk ki, hogy ha ennél jobban szeretnéd támogatni a klubot, akkor megtehesd. Természetesen minket is súlyt az infláció, így a szervezői költségek jelentősen megugrottak. Terveink szerint, ha mindent megvalósítottunk, amit szerettünk volna, akkor a résztvevők felajánlásainak fennmaradó összegéből ismét szívesen jótékonykodunk.

FONTOS: Alapvetően marad a helyszíni (regisztráció idején történő) befizetés, de ha valaki ragaszkodik az utaláshoz, mert nem szereti a készpénzt, akkor hamarosan megteheti erre a bankszámlaszámra: - soon - 


A RÉSZVÉTELI HOZZÁJÁRULÁSOK A KÖVETKEZŐKÉPPEN FOGNAK ALAKULNI 2022-BEN:


Gyermek (18 év alatt):
1 napos jótékonysági hozzájárulás: 2000 Ft
2 napos jótékonysági hozzájárulás: 2500 Ft
3 napos jótékonysági hozzájárulás: 3000 Ft


Felnőtt (18 év felett):
1 napos jótékonysági hozzájárulás: 3000 Ft
2 napos jótékonysági hozzájárulás: 4000 Ft
3 napos jótékonysági hozzájárulás: 5000 Ft


Látogatói hozzájárulás (érdeklődő, a játékban nem aktív résztvevő):
Gyermekeknek ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
Felőtteknek:
1 napos jótékonysági hozzájárulás: 1000 Ft
2 napos jótékonysági hozzájárulás: 2000 Ft
3 napos jótékonysági hozzájárulás: 3000 Ft

KÉRDÉSSzerenéd, ha mi oldanánk meg az ÉTKEZÉSED? Igaz, hogy a játéktéren lesznek ingyen elfogyasztható (luminért megvehető) ételek és italok, de a külön étkezési ellátásra (napi 1 főtt étel) természetesen külön költséggel érdemes/kell számolni. Ezzel kapcsolatban később jelentetünk meg információt!

Ezen felül természetesen bármilyen egyéb karitatív támogatást örömmel fogadunk, amit a programok lebonyolítására és azok színvonalának emelésére fogunk fordítani!

Agnus/Aspin

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!