2022. június 12., vasárnap

ISMÉT TEREP PROBLÉMÁKKAL KÜZD A LUMINA LARP


ÚJABB SOKK! LUMINA LARP terepbejáráson jártunk a napokban. A 2021. januárjában tarvágást kapott eredeti terepünk egészen szépen sarjadt, de látogatásunk után tapasztaltuk, hogy most az eddig ki nem vágott részeket is kitermelték. Ez látható az első panoráma képen, ahol a korábbi játék központjaként szolgáló tisztás melletti fák maradtak csak meg Carlos tanyáján.

Gondoltuk, hogy sebaj, ott van a 2021-ben felfedezett kiváló adottságokkal rendelkező új terep, amibe mi is beleszerettünk. Nézzük meg! Ott jött a döbbenet, hogy a 60 éves nyárfaerdőt (mi oszlopcsarnoknak aposztrofáltuk) is kitermelték az elmúlt hetekben. A terep másik fele még érintetlen, de be van ékelődve két tarvágás közé. Itt maradt egy fél terepünk. 


Elkeseredésünkben megnéztük a 2019-ben használt Elveszett Birodalmak erdő részt és a 2015-ben használt LUMINA LARP: „Hús-liget” terület eddig nem használt, távolabbi részeit is. Végül utóbbinál találtunk egy játékra alkalmas kereszteződést, de a terep legjobb részén tátong egy mélyre ásott nagy gödör, valamilyen szervízakna, amit az ÉMÁSZ (már közben MVM) hagyhatott ott.

Összességében nem vagyunk túl jó helyzetben. Van egy tarvágások közé ékelt ligetes (fél) terepünk, ami a sűrű erdő nélkül elég foghíjas és van egy ígéretes új erdőrészlet megspékelve egy veszélyes szervízaknával, ami sajna jóval messzebb van a vadászháztól, mint azt megszoktuk.



A következő hetekben eldöntjük, hogy melyikkel lenne érdemes tervezni, aztán majd kiderül, hogy melyikre kapunk használati engedélyt. Eddig egészen jól alakult a tábor szervezése, furcsa is volt, hogy az élet nem gördített elénk semmilyen akadályt… Vennünk kell egy erdőt. Nincs mese!

AcC

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!